Общи Условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ И ЗА ПОКУПКО - ПРОДАЖБА НА СТОКИ ПРЕЗ УЕБСАЙТ ЗА ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ

 

Молим, да се запознаете с настоящите Общи условия за ползване на електронния магазин spicentice.bg.

 

С настоящите общи условия се уреждат взаимоотношенията между клиенти на онлайн магазина spicentice.bg. С натискането на обект, картинка, линк (различен от този на Общите условия) или бутон, разположен на уебсайта https://spicentice.bg/ cе счита, че Вие приемате или сте съгласни с описаните по-долу Общи условия.

 

1. Общи условия

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между магазин spicentice.bg (магазин) и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от spicentice.bg. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на spicentice.bg, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

Spicentice.bg е регистрирана търговска марка на „Ловендър” ЕООД. „Ловендър” ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. Благородна 1, ЕИК: 204179677; тел. 0894 623 223

 

2. Поверителност на вашите данни

Spicentice.bg обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че spicentice.bg има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

  • име и фамилия
  • e-mail адрес
  • телефон за връзка
  • адрес за фактура и досавка

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на spicentice.bg. Ловендър ЕООД гарантира, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина. Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на spicentice.bg заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

 

3. Поръчката

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на spicentice.bg е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане. Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката и ако това е първата Ви поръчка на посочения телефон ще получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. За всяка следваща поръчка ще получите потвърждение само по e-мейл. За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

 

4. Цените

Всички цени са в лева. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която можете да се информирате в процеса на поръчка.

 

5. Проблеми при изпълнение на поръчката

Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

  1.  Правим всичко възможно да разполагаме с наличност и да обновяваме наличностите своевременно, но е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение.
  2. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка - имена, адрес, телефон, пощенски код. При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на spicentice.bg (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с вас.

 

6. Доставка и получаване на продуктите

Доставка на адрес или до фис на куриерска фирма Спиди се избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.

 

7. Плащане

Заплащате на куриера закупените продукти в момента на доставката.

 

8. Отказ от поръчка и връщане

Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

- Продуктите да са в оригиналната си опаковка, неразпечатани

- Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване

- Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите (с вашата поръчка ще получите придружаващ документ - фискален бон при плащане при доставка или фактура по ваше желание)

- Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка.

Адрес за връщане на продукти:

Ловендър ЕООД

гр. София, ул. Благородна 1 бх.Б

 

9. Рекламации и въпроси към нас

Моля, свържете се с нас на телефон +359 984 623 223 за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуките или услугите, предоставяни от spicentice.bg

 

10. Съдържание и авторски права

Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост или са лицензирани от spicentice.bg и са защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост. Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост, може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на spicentice.bg или на неговите праводатели. Използването на услугите и на уебсайтa не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях.

 

Комисия за защита на личните данни

Адрес: гр. София,ул. "Иван Евстатиев Гешов" № 15,

тел.: (02) 940 20 46 факс: (02) 940 36 40

Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

Уеб сайт: www.cpdp.bg

 

Комисия за защита на потребителите

Адрес: 1000 гр.София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6,

тел.: 02 / 980 25 24 факс: 02 / 988 42 18 гореща линия: 0700 111 22

Уеб сайт: www.kzp.bg

 

Комисия за защита на конкуренцията

Адерс: София 1000, бул. "Витоша" №18

Телефон: (02) 935 61 13 Факс: (02) 980 73 15

Уеб сайт: www.cpc.bg