Пиле по каджунски

Чудесно е, поднесено с грилована царевица и Pilau Rice (ориз Пилаф). Традиционните ястия, за които се използва подправката каджун, се приготвят в чугунени съдове, които се предават от поколение на поколение. Това е още едно нещо, което не може да бъде постигнато в микровълновата. Всяко пакетче съдържа грижовно селектирани Каджунски билки и подправки, в комплект с рецепта за приготвяне на вкусна порция пиле по каджунски за четирима.

 

Съдържание: чесън на прах, лук на прах, риган, сладък червен пипер, мащерка, чили на прах, млян кимион, млян бял пипер, млян черен пипер. 

Както всичко, което правим, гарантираме:
без глутен ǀ без добавени сол и захар ǀ 100% чисти билки и подправки ǀ подходящ за вегани и вегетарианци ǀ подходящ за палеолитна диета

 

Време за подготовка: 10 минути

Време за готвене: 35 минути

Порции: 4

Люто: средно

Списък с необходими продукти за приготвяне на пиле по каджунски:

  • 4 бр. пилешки филета, 8 пилешки бутчета или 12 пилешки крилца
  • 2 с. л. зехтин
  • 1 ч. л. сол
  • 1 лимон
  • Питки тортила - по желание
  • Микс зелени салати - по желание
  • Доматено пюре - по желание
Специфики на продукта
Вид продукт Комплекти подправки
Тип кухня Каджунска кухня

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Пиле по каджунски

  • Код на продукта : SBCJN
  • Наличност : В наличност
  • 6,50 лв.
  • Без данък : 6,50 лв.